Bekijk ons ruime assortiment en bestel online.
Levering in heel Nederland!
Alle prijzen zijn
inclusief BTW.

Disclaimer

De informatie op deze website, www.solidhor.nl, wordt beschikbaar gesteld door Verboom Timmerbedrijf. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Verboom Timmerbedrijf is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van deze informatie.

 

Het is mogelijk dat via de internetsite van Verboom Timmerbedrijf toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Verboom Timmerbedrijf kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s.

 

Verboom Timmerbedrijf, respectievelijk de rechthebbende, behoudt alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie, daaronder begrepen, maar niet beperkt tot teksten, logo’s, handelsmerken en/of grafisch materiaal.

 

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan informatie op te slaan, door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Verboom Timmerbedrijf.

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.


contact

 

Heeft u vragen over onze werkwijze, service of producten? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag.
Indien gewenst, bellen of mailen we u terug.